top of page
Attentie!

Ook wij ervaren de gevolgen van de maatregelen die getroffen worden om het coronavirus terug te dringen. Daarom is de groepsgrootte van de bijeenkomsten beperkt tot maximaal 30 personen. Verder moeten we sommige dingen in ons gebouw anders doen. Daarvoor hebben wij een gebruiksprotocol opgesteld.

 

Klik hier voor het protocol
 

Wie zijn wij?

In het kort

Wij zijn een ..... die gelooft dat mensen mooi en waardevol zijn als zij worden wat ze in wezen zijn. Dit proces te stimuleren en te begeleiden is onze taak voor mensen in en buiten de gemeenschap.

Door dat samen te doen proberen we elkaar te helpen zodat iedereen persoonlijk gemotiveerd de weg van de innerlijke groei kan gaan. Op die manier in het leven staand willen we uitdrukken dat we ons mede verantwoordelijk voelen voor het welzijn van mensen en de aarde waarop we leven. 

Met de mogelijkheden die onze geloofsgemeenschap heeft proberen we een geloofsgemeenschap te zijn waar mensen met hun vragen en ervaringen over geloof en leven samenkomen. Wij geloven niet in pasklare antwoorden op geloofs- en levensvragen. Voor ons is het leven een weg die we samen gaan. Persoonlijke betrokkenheid, gelijkwaardigheid en respect voor verscheidenheid zijn de kernwaarden die voor ons de hoofdrichting aangeven.

Wilt u, om welke reden dan ook, eens nader kennis maken dan schroom niet om een van de activiteiten te bezoeken.  //

Gemeente Gods

Nederland

bottom of page