top of page
BENEFIETCONCERTEN

Via onderstaande links kunt u foto's/filmpjes terug zien van de voorgaande jaren.

 

- Benefietconcert 2012

- Benefietconcert 2013

- Benefietconcert 2014

Sinds 2012 organiseert Gemeente Gods Landgraaf (Brassband en koor), in samenwerking met de Rooms-Katholieke kerk “Ubach over Worms” en lokale muziekverenigingen, jaarlijks in het najaar een benefietconcert.
 
Door deze unieke samenwerking willen we niet alleen aan onze christelijke roeping en plicht beantwoorden, door ons in te zetten voor onze medemensen, dichtbij en veraf, maar ook een bijdrage leveren aan een culturele meerwaarde voor, in het bijzonder, de bewoners van Landgraaf en op die manier samenwerken aan onderlinge versterking.
 
De gehele opbrengst van dit jaarlijks terugkeerende avondvullende concert gaat naar een goed doel dat in het verlengde van onze christelijke visie en missie ligt. Het benefietconcert 2015 werd mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren.
 
Voor deze jaarlijks terugkeerende benefietconcerten hebben wij twee goede doelen geselecteerd aan wie afwisselend de opbengsten van de concerten gedoneerd worden:
Zending over grenzen
 
Zending over Grenzen wil samen met sponsors, donateurs en vrijwilligers kansarme gezinnen, kinderen en ouderen in Oost-Europa laten merken dat zij er niet alleen voor staan in hun armoede en eenzaamheid. Lokale medewerkers en kerken zoeken samen met de mensen in nood naar een bestaan waarin zij niet langer afhankelijk zijn van hulp van buitenaf. Op deze manier draagt Zending over Grenzen, als christelijke organisatie Gods liefde uit.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met "Zending over Grenzen" via onderstaand mail adres.

 

Mail:                     info@zendingovergrenzen.nl

STICHTING GKMT "Geef de Kinderen van Mpongwe een Toekomst"
 
De stichting GKMT "Geef de Kinderen van Mpongwe een Toekomst" is opgericht in het najaar van 2002. In november 2005 werd de stichting ook in Zambia erkend en staat zij geregistreerd onder de naam "Give the Children of Mpongwe a Future" (GCMF).

 

De belangrijkste doelstelling van de stichting is het bevorderen van onderwijs, gezondheidszorg, economische ontwikkeling en het creëren van ontwikkelingskansen in het Mpongwe District, in het bijzonder voor kwetsbare kinderen, jeugd en vrouwen. Stimulering van "Income Generating Activities" voor georganiseerde groepen in dit district is daarbij een belangrijk focus.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met "GKMT" via onderstaand mail adres.

 

Mail:                     infompongwe@ziggo.nl

Gemeente Gods

Nederland

bottom of page