Attentie!

Vanaf 1 juni mogen wij als kerkgenootschap met in achtname van de RIVM richtlijnen bijeenkomsten houden tot maximaal 30 bezoekers. Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen moeten we sommige dingen  in ons gebouw anders doen. Tegelijkertijd willen we graag voluit kerk zijn; elkaars stimulans zijn in de religieus-spirituele aspecten van het leven. Voor onze bijeenkomsten hebben wij een gebruiksprotocol opgesteld.

Klik hier voor het protocol

Wie zijn wij?

In het kort

De “Gemeente Gods” is een christelijke geloofsgemeenschap. In gezamenlijkheid zoeken we naar de concrete en eigentijdse betekenis van de christelijke boodschap. Door dat samen te doen proberen we elkaar te helpen zodat iedereen persoonlijk gemotiveerd de weg van de innerlijke groei kan gaan. Op die manier in het leven staand willen we uitdrukken dat we ons mede verantwoordelijk voelen voor het welzijn van mensen en de aarde waarop we leven.

Met de mogelijkheden die onze geloofsgemeenschap heeft proberen we een geloofsgemeenschap te zijn waar mensen met hun vragen en ervaringen over geloof en leven samenkomen. Wij geloven niet in pasklare antwoorden op geloofs- en levensvragen. Voor ons is het leven een weg die we samen gaan. Persoonlijke betrokkenheid, gelijkwaardigheid en respect voor verscheidenheid zijn de kernwaarden die voor ons de hoofdrichting aangeven.

Wilt u, om welke reden dan ook, eens nader kennis maken dan schroom niet om een van de activiteiten te bezoeken.  //

Gemeente Gods

Nederland